Toestel
Luchtfotografie Drone Creations

Luchtfotografie en luchtfotografie en luchtfotografie en luchtfotografie en luchtfotografie en luchtopnames en luchtopnames

Luchtfoto's luchtfoto's luchtfoto's luchtfoto's luchtfoto's luchtopnames luchtopnames drone drone drone fotografie drone fotografie drone fotografie drone fotografie drone fotografie

Luchtfotografie en luchtopnames drones


Onze toestellen

DJI Inspire Pro.


De DJI Inspire 1 Pro is dé drone voor professioneel gebruik. Met de professionele Zenmuse X5 camera en gimbal maak je de perfecte bedrijfsfilm. Het onbemande luchtvaartuig heeft een vliegtijd van ongeveer 18 minuten per accu en en maakt beelden in een 4K Ultra HD resolutie.

Business News


De Zenmuse X5 is 's werelds eerste Micro 4/3-camera die speciaal gebouwd is voor drones. Gecombineerd met de 3-assige gimbal, die de camera onder alle omstandigheden stabiel houdt, zijn de resultaten nóg beter dan je zou durven hopen. De camera heeft een MFT-sensor, met een fotokwaliteit van 16 megapixel. Je hebt de mogelijkheid video op te nemen in 4K, tot een framerate van 30 fps. De lens heeft een dynamic range van 12.8 stops, waardoor schaduwen en highlights angstwekkend mooi gevangen worden.

Met behulp van verschillende batterijen, nemen we onze tijd om de mooiste beelden te maken.


18 minuten per batterij.

Business News


DJI Phantom 4De Phantom 4 is sexy. Dat zeggen we niet vaak over een quadcopter, maar we kunnen er niet omheen. De fraaie rondingen, elegante lijnen en gladde body pakken direct je blik. Net als zijn voorgangers is deze drone makkelijk te besturen, ook als je nog nooit eerder met een drone gevlogen hebt. Het toestel is zo intelligent dat het bij voorbaat al elke vergissing ingecalculeerd heeft. Je kunt daarnaast met behulp van de DJI Go-app alles precies zo instellen als je zelf wilt. Via deze app bedien je de drone met je smartphone of tablet. Het daadwerkelijke besturen van het toestel doe je met de meegeleverde controller, ook al zo'n slim, geavanceerd stukje technologie.

De Phantom 4 laat jou niet alleen zien waar hij heen vliegt, hij ziet zelf ook precies wat er op zijn pad komt. Dankzij de toevoeging van speciale sensoren aan de voorkant en onderkant van het toestel, gecombineerd met een geavanceerd computersysteem, kan elk object gemakkelijk ontweken worden. Of het nu een boom, een koe, een gebouw of een berg is.

Business News


De geavanceerde gimbal zorgt ervoor dat de opnames te allen tijde stabiel zijn, ook bij ingewikkelde manoeuvres. Op het gebied van postproductie heb je alle mogelijkheden, met een scala aan kleurprofielen. Foto's kunnen worden geschoten in professionele kwaliteit: 12 megapixel Adobe DNG RAW.

Business News


Met afstand het zwakste punt van elke drone is de vluchttijd. Omdat een accu niet te zwaar mag zijn, is het voor fabrikanten een enorme uitdaging een zo krachtig mogelijke accu te ontwerpen. DJI is daar bij de Phantom 4 uitstekend in geslaagd. De vernieuwde Intelligent Flight-accu zorgt ervoor dat je tot 28 minuten ongestoord kunt vliegen

Drone Creations


Staatsbaan 71

3945 Ham

Limburg


0496/41.87.65

info@drone-creations.be

BTW BE 0633.611.43

Professionele Luchtotografie dankzij onze drones.


Volg ons op de media

Copyright © All Rights Reserved